Λίγα λόγια
για εμάς

Ποιοί ΕίμαστεΗ kratisi24.gr αποτελείται από μία πολυπληθής ομάδα ανθρώπων η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στα μαγαζιά και ιδιαίτερα στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια με υπεύθυνους και μετρ μαγαζιών και για πολλά χρόνια βοηθάμε τον κόσμο να βγει και να περάσει καλά.
Η kratisi24.gr είναι μια προσπάθεια εκ μέρους μας να οργανώσουμε καλύτερα την όλη διαδικασία και να κάνουμε οτι κάνουμε όλα αυτα τα χρόνια απλώς με περισσοτερο κόσμο και με σωστότερη διαχείρηση του.

Ουσιαστικά αυτό που κάνουμε είναι να παίρνουμε το όνομα της κράτησης σας και να το περνάμε με βάση τις προτιμήσεις σας, στο μαγαζί της επιλογής σας. Σε τι διαφέρουμε όμως από τα άλλα site? Δεν περνάμε απλά το όνομα της κράτησης σας. Ξέρουμε ήδη που θα κάτσετε.(Πατήστε από το μενού "Σε τι διαφέρουμε" για να μάθετε περισσότερα) Δοκιμάστε μας, κάνοντας την κράτηση σας μία φορά από εδώ, και δεν θα αλλάξετε ξανά τον τρόπο που κάνετε την κράτηση σας.

Κάντε εγγραφή μέσω email στην σελίδα (στο κάτω μέρος της) για προσφορές, διαγωνισμούς και νέα που θα παρουσιάζονται ανά καιρούς.

Αυτό το οποίο μας κάνει και διαφέρουμε απο τις άλλες ιστοσελίδες είναι πως εμείς μιλάμε με τα ίδια τα μαγαζιά και συγκεκριμένα με ανθρώπους που δουλεύουν μέσα σε αυτά και έτσι έχετε καλύτερη αντιμετώπιση με το τραπέζι και την κράτηση σας γενικότερα.

Επίσης οι τιμές των φιαλών που αναφέρονται στο site, για το κάθε μαγαζί, είναι ολόσωστες, ενημερωμένες και είναι οι τιμές που υπάρχουν στο ίδιο το μαγαζί! Δεν βάζουμε παραπάνω τιμές και δεν παίρνουμε με κανέναν τρόπο χρήματα. Δεν υπάρχουν ούτε ακριβότερες αλλά ούτε και φθηνότερες τιμές!

Τέλος, η kratisi24.gr αποτελεί το μόνο site το οποίο δεν εχει διαφημίσεις και popups. Όλη η διαδικασία γίνεται καθαρά για δική σας εξυπηρέτηση.

Απάντηση

Αρχικά επιλέγετε απο την αρχική σελίδα αν θέλετε να κάνετε την κράτηση σας σε κάποιο club ή σε μπουζούκια. Στην συνέχεια επιλέγετε το μαγαζί όπου θέλετε και ύστερα συμπληρώνετε στοιχεία όπως το όνομα της κράτησης σας, το κινητό σας και τον αριθμό ατόμων. Έπειτα κλικάρετε στο "Αποστολή Κράτησης". Αυτό ήταν!

Απάντηση

Είναι αναγκαίο να επιβεβαιώσουμε και τηλεφωνικώς την κράτηση σας, ώστε να επαληθεύσουμε οτι όντως η κράτηση έγινε από φυσικό πρόσωπο και όχι από κάποιο bot ή αυτοματοποιημένο σύστημα. Τα στοιχεία σας αυτά, πέρα από το όνομα της κράτησης το οποίο δίνεται στο μαγαζί που επιλέγετε, προστατεύονται 100% από εμάς και δεν διανέμονται σε καμία περίπτωση σε τρίτους, παρά μόνο στις αρχές στην περίπτωση που ζητηθούν, ή στο μαγαζί σε περίπτωση πιθανής ταυτοποίησης του πελάτη. Η κράτηση σας στην συνέχεια θα περαστεί στο εκάστοτε μαγαζί και θα επιβεβαιωθεί και από εμάς ώστε να είναι σίγουρο πως δεν θα γίνει κάποιο λάθος κατα την αυτοματοποιημένη διαδικασία του συστήματος.

Απάντηση

Η τηλεφωνική επιβεβαίωση από εμάς, εξαρτάται πάντα από την ημερομηνία που κάνατε την κράτηση σας. Ωστόσο, συνηθίζεται να καλούμε 1-2 ημέρες πριν την κράτηση σας ή ακόμα και την ίδια μέρα, εξαρτάται πάντα την ημερομηνία για την οποία έγινε η κράτηση. Όποτε και να σας καλέσουμε όμως, να είστε σίγουροι πως η κράτηση σας θα υπάρχει στο μαγαζί της επιλογής σας, παρά μόνο αν έχει δοθεί stop κρατήσεων από το ίδιο το μαγαζί, που στην προκειμένη περίπτωση θα ενημερωθείτε. Καμία κράτηση δεν μένει χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί από εμάς.

Απάντηση

Οι φοιτητές έχουν άλλες τιμές ανα φιάλη, όπως επίσης και ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να μπουν σε μια φιάλη στα μπουζούκια είναι διαφορετικός.

Απάντηση

Χρειάζεστε τουλάχιστον 3 φοιτητικά πάσο για να μπορέσετε να κλείσετε θέση με την προσφορά, τα οποία είναι αναγκαίο να τα έχετε μαζί σας στο μαγαζί της επιλογής σας.

Απάντηση

Δυστυχώς όχι.

Απάντηση

Στην σελίδα κράτησης για club υπάρχει επιλογή προτίμησης θέσης. Η επιλογή έχει να κάνει με το που προτιμάτε εσείς να κάτσετε. Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι θα κάτσετε και στην θέση που δηλώσατε, καθώς εξαρτάται και από άλλους παράγοντες, όπως η ώρα και η μέρα που κάνατε την κράτηση σας. Κάνουμε πάντα ότι μπορούμε για να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλυτερα όλο τον όγκο κρατήσεων που γίνονται μέσω του site και προσπαθούμε πάντα να διασφαλίσουμε οτι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία κατα την διάρκεια της εξόδου σας.

Απάντηση

Απο την στιγμή που έχει επιβεβαιωθεί τηλεφωνικώς η κράτηση σας είναι αναγκαίο να βρίσκεστε 12:00 το βράδυ στο club της επιλογής σας και 11:15 το βράδυ στα μπουζούκια που επιλέξατε προκειμένου το εκάστοτε μαγαζί να σας πλανάρει να καθίσετε όσο το δυνατόν καλύτερα γίνεται.

Η ιστοσελίδα kratisi24.gr και το περιεχόμενο της υπόκειται στο Ελληνικό Δίκαιο και συγκεκριμένα στους Νόμους Ν. 2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας, καθώς και στο Ευρωπαίκο Δίκαιο σύμφωνα με τις διατάξεις της οδηγίας 91/250 περί νομικής προστασίας ψηφιακών έργων και ιστοσελίδων στο διαδίκτυο. Ως προϋπόθεση για τη χρησιμοποίηση της πλατφόρμας kratisi24.gr τίθεται η αποδοχή από το χρήστη των όρων και των κανόνων χρήσης της kratisi24.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αποθήκευση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, φόρτωση, μετάφραση γραπτού ή φωτογραφικού υλικού, χωρίς τη συναίνεση των διαχειριστών της πλατφόρμας. Κάθε διαφορετική ενέργεια δημιουργεί αστικές και ποινικές ευθύνες στον επισκέπτη της kratisi24.gr σύμφωνα με το Ελληνικό και το Ευρωπαϊκό Δίκαιο. Ο χρήστης οφείλει για την κράτησή του να υποβάλλει πλήρες ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού τηλεφώνου και προαιρετικό e-mail. Τα δεδομένα αυτά λογίζονται ως προσωπικά δεδομένα και χρησιμοποιούνται μόνο για το σκοπό της κράτησης και για μελλοντικές διαφημιστικές καμπάνιες ή προσφορές της ιστοσελίδας kratisi24.gr (προωθητικές ενέργειες με μορφή διαγωνισμού για δωρεάν φιάλες, αναγγελία άλλων διοργανώσεων, αναγγελία έναρξης νέου καταστήματος). Το ονοματεπώνυμο και (αν χρειαστεί για ποινικούς λόγους, το τηλέφωνο επικοινωνίας) αποστέλλονται στην επιχείρηση, στην οποία έχει γίνει η κράτηση, για διασφάλιση της ή για τυχόν αλλαγές από την πλευρά της επιχείρησης και δεν χρησιμοποιούνται για κανέναν παραπάνω λόγο πέρα από αυτόν. Δεν επιτρέπεται σε ανήλικα άτομα (κάτω των 18 ετών) να προβούν σε ενέργεια κράτησης μέσω του kratisi24.gr σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Νόμος περί Πώλησης Οινοπνευματωδών Ποτών). Η kratisi24.gr δεν ευθύνεται για τυχόν αλλαγές καθώς και για τη συμπεριφορά από μέρους της συνεργαζόμενης επιχείρησης όπως: 1. Μη τήρηση της οικονομικής συμφωνίας 2. Μη λειτουργίας την ημέρα της συμφωνημένης κράτησης λόγω ευθύνης της εκάστοτε επιχείρησης 3. Μη έκδοσης νόμιμης απόδειξης 4. Από ανωτέρα βία 5. Μη έγκαιρης προσέλευσης (όπως αυτό απαιτείται από την επιχείρηση) Η κράτηση γίνεται μέσω ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα kratisi24.gr και συνεπάγεται ανεπιφύλακτα απόδοση των παραπάνω όρων. Γίνεται ταυτοποίηση και επιβεβαίωση τηλεφωνικά. Σε περίπτωση μη ταυτοποίησης ή καταγραφής λανθασμένων στοιχείων, η κράτηση λογίζεται ως άκυρη εκτός αν υπάρξει μετέπειτα επικοινωνία εκ μέρους του χρήστη. Η kratisi24.gr δε φέρει ευθύνη στην περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας με υπευθυνότητα του χρήστη σύμφωνα με το Αστικό Δίκαιο. Σε περίπτωση γνωστοποίησης από την επιχείρηση αλλαγών, η kratisi24.gr έχει το δικαίωμα επικοινωνίας με τον πελάτη για ενημέρωσή του για τις αλλαγές και κατάθεσης προτάσεων για εναλλακτικές επιλογές. Τέλος, με την χρησιμοποίηση της πλατφόρμας kratisi24.gr συμφωνείτε με όλα τα παραπάνω και δέχεστε τους όρους χρήσης.

Δείτε επίσης: Συνεργαζόμενα Μαγαζιά

kratisi24@gmail.com Τηλέφωνο Πληροφοριών: 6983745293

Ακολουθήστε μας

Μάθετε πρώτοι τις προσφορές μας